Мои объявления
 /  Услуги по зерну  /  Разные услуги + пакеты услуг  /  Послуги Дезінфекції в Києві та Київській області...
Предоставлю услугу
Послуги Дезінфекції в Києві та Київській області за системою HACCP, Киев
Послуги Дезінфекції в Києві та Київській області за системою HACCP
Предоставлю услугу

Послуги Дезінфекції в Києві та Київській області за системою HACCP, Киев

Регион: Киев   (Киев)
Архивное объявление
Найти похожие
Основною метою проведення дезінфекційних робіт є винищення мікробів. Одночасно з тим до поняття дезінфекції іноді відносять і знищення комах, а також гризунів. Саме ці дві категорії живих істот є активними розповсюджувачами патогенної мікрофлори між приміщеннями.
Ще одним приводом проведення дезінфекційних процедур є створення безпечних умов для зберігання продуктів, медикаментів і предметів повсякденного користування. Присутність деяких мікробів може спровокувати їх псування. З цією метою компанією Dr. Hasp проводиться також і дезінфекція квартири або приватного будинку.
Методи і види дезінфекції медичних приміщень, інших об'єктів загального користування в Києві та Київській області
Для більшої ефективності рекомендується проводити комплексні роботи зі знищення небезпечних збудників хвороб. Традиційно ця процедура проводиться в три етапи:
- поточна дезінфекція - обробка приміщення або окремого простору, де знаходиться людина, вже інфікований небезпечними захворюваннями. Найчастіше цей метод застосовується в лікарняних установах, палатах, біля ліжка пацієнта;
- профілактична дезінфекція - метод, покликаний убезпечити простір від ймовірного поширення мікробів. З метою профілактики така обробка проводиться в місцях великого присутності людей, де існує ризик зараження від носія інфекційної патології;
- заключна дезінфекція - завершальний етап, яким передбачається дезінфекція медичних приміщень після одужання або смерті пацієнта, а також громадських будівель після проведення профілактичної дезінфекції. (//zernoua.com)
Фахівцями нашої компанії передбачається використання надійних, перевірених і високоефективних засобів і методів для знищення патогенних збудників. На практиці прийнято використовувати такі методи:
- біологічна дезінфекція - заснована на дії антагоністів - мікроорганізмів, які протидіють патогенних мікробів;
- механічний метод - використання пилососа, вологе прибирання, вентиляція і провітрювання приміщень, фільтрація води;
- хімічний спосіб - вплив на організм збудників сполуками хімічних компонентів, що вражають життєздатність шкідників. В якості засобів хімічної дезінфекції використовуються пасти, аерозолі, рідкі розчини, порошкоподібні форми;
- фізична дезінфекція - обробка температурним впливом, ультрафіолетовим опроміненням, водяною парою, ультразвуковими хвилями, радіоактивним випромінюванням, пастеризацією.
Залежно від типу об'єкта застосовується той чи інший метод дезінфекції. Нашими майстрами з проведення дезінфекції проводяться роботи на будь-яких об'єктах, будь-якого архітектурного складності та експлуатаційного призначення.

Вибір методу дезінфекції проводиться в повній відповідності з власником або орендарем приміщення. При цьому проведення дезінфекції приміщення може проводитися як в присутності людей, так і в їх відсутність.

Послуги Дезінфекції в Києві та Київській області за системою HACCP — «Agro-Ukraine»

 
Dr. Hasp
"У нас є спільні секрети"
Дополнительно
ID объявления: #32432 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
Продам арматуру от производителя 6
Харьков + Харьковский р-н
15-03-2024
ru
/ru/
0